UW PARTNER VOOR UW INFRASTRUCTUUR

 

UW PARTNER VOOR UW INFRASTRUCTUUR

Werkzaamheden

Verenigingen van Eigenaren

Als bestuurder van een vereniging van eigenaar komt er veel op u af, veelal heeft u te maken met diverse verschillende partijen en vaak bent u verbonden aan een onderhoudscontract. De meeste uitdagingen zitten in of aan het gebouw, hoe zit het eigenlijk met het ‘eigen’ terrein? Wat doet u met het onderhoud dat hier bij komt kijken / dat dit vereist? Moet het periodiek gecontroleerd worden? MBP staat u bij door een MOP (Meerjaren Onderhouds Plan) voor u op te stellen en helpt u verder de juiste partij(en) te vinden voor de werkzaamheden. Ook het begeleiden van de uitvoering van (onderhouds-)werkzaamheden is voor ons dagelijks werk en doen we graag voor u. Wanneer het noodzakelijk is om de bestaande (onderhouds-) contracten te actualiseren, faciliteert MBP u hiermee. Mocht u in het bezit zijn van een parkeerdak, weet dan dat deze ons niet onbekend zijn! We zitten inmiddels op zo’n 64.000 m² ervaring.

Werkzaamheden - Vereniging van eigenaren
Werkzaamheden - Bedrijven

Bedrijven

Uw terrein heeft u nodig om te kunnen ondernemen, dat is wat we donders goed begrijpen bij MBP. Wij begrijpen dat de functies binnen uw terrein niet enkel eenduidig zijn. Bij sommige gedeeltes van uw terrein ligt de nadruk vooral op het functionele aspect, andere stukken juist visueel. Er komt een moment dat uw terrein toe is aan onderhoud of een aanpassing behoeft, bijvoorbeeld om de veiligheid van uw personeel of klanten te kunnen blijven waarborgen.
Weet u al wie het onderhoud of de genodigde wijziging gaat uitvoeren? Uw vaste partij? of gaat u uw horizon verbreden om de beste prijs / kwaliteit verhouding te behalen. MBP doet dit voor u, doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij de aankomende werkzaamheden bij iedere partij (dus ook uw eigen partij) vakkundig aanvragen en uw wensen hierin meenemen. Op deze manier bent u verzekerd van de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Ook het tijdspad waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd is voor u belangrijk. MBP begeleid het gehele proces en bewaakt voor u tijdens de uitvoering niet alleen de kwaliteit maar ook de tijd en het budget. Wij maken de klus en uitvoering voor u eenvoudig en gecontroleerd.

Uw project bespreken? Ik verneem graag van u!

 

Contact

Campings en vakantieparken

Met uw terrein realiseert geluk, terrein met als hoofddoel om er even helemaal tussenuit te zijn, tot rust te komen en te genieten van een andere omgeving. Het terrein dient er ten alle tijden tip top bij te liggen om het voor uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Een verzakking in het voetpad, die paar gaten in het asfalt, het parkeerterrein, op een gegeven moment hakt u de knoop door en blijkt onderhoud een vereiste / noodzakelijk te zijn. Dan is er opeens veel te regelen. En nog meer omdat uw gasten er zo min mogelijk last van mogen hebben. Door samen met u te kijken naar de uitvoeringsmogelijkheden en in een vroeg stadium een duidelijk plan neer te leggen wordt de overlast tot een minimum beperkt.
De geruime ervaring in de wegenbouw maakt dat de verschillende type verhardingen ons goed bekend zijn. Wij adviseren over welke materialen toe te passen voor de verschillende functies en wensen. Te denken aan bijvoorbeeld: doorreisplaatsen voor een caravan of een wandelpromenade welke een luxe uitstraling heeft. Ook wanneer u alleen wilt weten wat de status is van uw verhardingen kan MBP u goed van dienst zijn.
U kunt bij ons terecht voor advies en een vakbekwame uitvoering. Praktisch, duurzaamheid en comfort staat bij ons voorop.

Werkzaamheden - campings, vakantieparken
Werkzaamheden - Jachthavens

Jachthavens

Dit is een veelzijdig stuk terrein wat aan verschillende eisen dient te voldoen, het wenselijk dat het terrein voorzien is van parkeergelegenheid en daarnaast bootopslag. Uiteraard dient het terrein erop berekend te zijn om met alle gemak ook boten met een kraan en/of een helling te water te laten, voldoende en geschikte oppervlakte om boten af te spuiten en ander onderhoud eraan te kunnen verrichten. Al die verschillende eisen zorgen voor verschillende verhardingstype en onderhoudsmaatregelen, MBP ondersteund u hiermee zodat het voor u makkelijker wordt om bijvoorbeeld de keus te maken tussen een half-, open- of gesloten verharding. Net als bij campings en vakantieparken is een jachthaven een plaats waar mensen voor hun plezier komen. Dat maakt de aangewezen periode voor onderhoud / renovatie van bijvoorbeeld het parkeerterrein beperkt. Door vooraf het werk goed te faseren en benodigde tijd er tegenover te zetten worden de mogelijkheden snel inzichtelijk. Ook voor de aanleg of onderhoud aan de (wandel)paden en steigers bent u bij ons aan het juiste adres. MBP is van vele markten thuis, wij kijken en denken met u mee en zijn u graag van dienst.

Tegelzetter 20
1567AG Assendelft

06-22549907

info@mb-p.nl

KvK: 68421826