UW PARTNER VOOR UW INFRASTRUCTUUR

 

UW PARTNER VOOR UW INFRASTRUCTUUR

Over MBProjectrealisatie

Realisatie van uw project

MBProjectrealisatie is een jong bedrijf dat infraprojecten begeleidt. Staand met de voeten in de klei is het grote avontuur in grond- weg en waterbouw gestart. Met kleine en grote projecten leerde ik “het vak” steeds beter in de aannemerij. Gestart als maatvoerder via prachtige projecten naar het oprichten van dit bedrijf is een droom die in het voorjaar van 2017 uitkwam. Elke dag leren we wat nieuws: zijn er geen technieken aangepast, dan is er wel een nieuw product ontwikkeld wat toegepast kan worden. Zo dynamisch als de wereld is, zijn de projecten ook. Daarom is het belangrijk dat we met beide benen stevig op de grond staan. Dat zie je terug in de gehele aanpak van MBProjectrealisatie, met opgestroopte mouwen pakken wij projecten aan en met de eigen ontwikkelde 10+1 methode wordt elk project een succes.

Begeleiding van infraprojecten

MBProjectrealisatie begeleidt infraprojecten in de breedste zin. Of het nu gaat om een gaatje herstellen van uw (parkeer) terrein/dak of een complete verbouwing van uw (buiten) terrein, MBProjectrealisatie organiseert het voor u. Uw idee of wens wordt met een no-nonsens mentaliteit, heldere afspraken, actuele kennis en uitgebreide ervaring uitgewerkt tot een realiseerbaar project. Ook wanneer er ondersteuning is gewenst voor een (bestaand) project kan dit worden ingevuld.

Uw project bespreken? Ik verneem graag van u!

 

Contact

Projectmanagement van A tot Z

U bent van plan om te gaan renoveren, verbouwen of wellicht nieuwbouw te realiseren. Dit begeleiden wij vanaf het idee tot en met de oplevering. Er is nogal wat te regelen: project inventarisatie, kostenraming, ontwerp, toetsingen met specialisten, offerte trajecten enzovoort. Dit doen wij dagelijks en we begrijpen hierdoor exact wat u te wachten staat en welke maatregelen hiervoor genomen moeten worden.
Mede door onze betrokkenheid houden wij voortdurend grip op uw project.

MBProjectrealisatie, uw partner voor uw infrastructuur.

Volgen

Tegelzetter 20
1567AG Assendelft

06-22549907

info@mb-p.nl

KvK: 68421826